Mange mener det er tilstrekkelig til å ha et idiotsikkert hesteveddeløpssystem for å tjene penger på hesteveddeløp. Men tvert imot er det bare hvis du følger disse reglene med systemet vil du høste suksess i hesteveddeløp.

Hvis du skal lykkes og tjene penger på å satse på hesteveddeløp, må du ha en solid plan. Uansett hesteveddeløp systemer du foretrekker å bruke må vedta disse planene, eller du er dømt til visse feil.

La oss innse det, ingen plasserer en innsats fordi de ønsker å miste sin innsats gjør de? Nå vet jeg at det kan være å si det åpenbare noen hva, men måten mange vedder på at du ville tro det var deres mål.

Selv om hesteveddeløpssporten er underholdende, må du som tippespiller for sportens underholdningsverdi, og følge en firetrinnsplan som gjør det mulig for deg å utvikle en nyttig inntektsstrøm fra tipping.

Å holde seg til hesteveddeløpssystemet ditt er et must

Så hva mener jeg med dette nøyaktig? Vel, enten du bruker en hesteveddeløpstipser, tippeprogramvare eller du velger dine egne racingtips, må du bestemme deg for innsatsene dine, plassere dem og deretter stoppe.

Det siste du bør gjøre er å prøve å hente inn eventuelle tap ved å plassere en innsats til, eller øke innsatsen din, dette er en stor feil som mange punters gjør, tenker at det er det rette å gjøre.

Likeledes bør du ikke hoper deg på mer penger i et forsøk på å vinne mer, da du må behandle innsatsen din som en bedrift eller investeringsmulighet. Å ikke gjøre det er dødelig. Det er også svært viktig å legge til her at hvis tippesystemet ditt ikke fremhever en innsats på en gitt dag, bør du ha disiplinen til å holde pengene dine fast i lommen.

Hvis du har en plan fra begynnelsen og holde deg til det, vil du beskytte deg mot å gjøre de grunnleggende feilene som mange punters gjør.

Noe jeg snakker om til mange punters er å begynne å oppføre seg som en profesjonell. Det er bevist at vedta en mer fokusert tankegang vil resultere i at du gjør mer strukturerte beslutninger, i stedet for å ha scatter pistol tilnærming som de fleste punters har.

Å være fokusert og profesjonell om tippingen din, ser kanskje ikke ut til å være den morsomme tingen å gjøre, men det fungerer. Og til slutt, det er ikke morsomt å fortsette å miste, og så jeg vet hvilken metode jeg heller vil vedta.

Det er svært viktig å bruke en tippebank

Denne regelen følger faktisk den første ganske pent, da det kan være det første logiske skrittet i å vedta en mer fokusert og profesjonell holdning til å satse på hesteveddeløp.

En ting du aldri bør gjøre, er å satse med penger som du ikke har råd til å tape. Økonomisk er det bare ikke veldig lurt, pluss det vil også bety at innsatsen din ikke lenger vil bli diktert av racing tips eller ditt betting system, men i stedet vil de bli sterkt påvirket av dine følelser, som for øvrig er dekket i neste regel.

Den profesjonelle måten å satse på er å se på hvor mye du kan begynne å satse trygt med, uansett hvor stor eller liten det kan være, og for å skape tippebanken din. Så i hovedsak og bare for å understreke dette svært viktige punktet, er dette i hovedsak en sum penger som du i verste fall kan ha råd til å tape.

Det er langt bedre å starte med enda en svært lav betting bank, og å satse svært små innsatser til å begynne med, trygg i visshet om at du satser innenfor dine midler, enn det ville være å potensielt forlate deg selv kort eller verre, låne penger i forbindelse med tipping.

Selvfølgelig, som du blir mer vellykket, slik at banken vokser og lar deg satse mer penger per innsats på dine gitte racing tips, men ikke kjøre før du kan gå.

Ikke la følelsene dine være din guide

Jeg håper at du kan se en logisk sekvens utvikle seg her. For det første har du en plan. Da trenger du en viss sum penger satt til side for å utføre planen din. Grunnen til at de to første er viktige fundamenter er at hvis det gjøres riktig, vil de lindre følelsene dine som påvirker innsatsen din.

Når følelsene dine begynner å ha noe å si i valgene dine, begynner du å klatre i bakken på vei til den glatte skråningen, jeg kid du ikke.

For å bevise dette, neste gang du går til en bookmakere, bare ta en titt på de fleste mennesker der. Virker de lykkelige? Problemet er at de aller fleste punters ikke satser med en plan eller en betting bank, men de støtter en hest som de har lyst på, eller verre, en som de føler de bør tilbake som de nettopp har tapt.